Tennis Centre Duiven

Plezier in de sport staat voor op

Meld je aan als lid!

Tennis Centre Duiven organiseert al jaren een aantal wintercompetities.

Er is een teamcompetitie voor dames op de dinsdag-,donderdag- en vrijdagochtend , en op zondag een dubbelcompetitie voor koppels. De competities starten in oktober. 

damesteam competitie

Voor de Damesteam competitie doordeweeks kunt u zich als team opgeven.( info over vrije plekken en kosten bij Tennis Centre Duiven).

Er word gespeeld op dinsdag, donderdag en vrijddag van 9.00 tot 11.00 uur of van 11.00 tot 13.00 uur afhankelijk van het aantal teams.  Men speelt alleen 2 x 2 dubbels per team per speeldag.

De dames competitie duurt ± 20 weken(vakanties liggen stil) en word elke winter afgesloten met een toss en prijsuitreiking op de laatste speeldag.

Indoor winter Dubbelcompetitie

Tijdens de zondag dubbelcompetitie worden herendubbels, damesdubbels en gemengddubbels gespeeld, in de categorieën 9, 8, 7, 6 en 4/5.

Deelname in categorie 6 en 4/5 vanaf 16 jaar en in de andere categorieën vanaf 20 jaar.Er wordt gespeeld op zondag tussen 12.00 uur en 21.00 uur.

Afhankelijk van de poule grote, speelt u per 3/4 weken 2 partijen á 1 uur met max. 1 uur pauze. Indien nodig wordt uitgeweken naar de zaterdagmiddag/avond.
De speeltijd van 1 wedstrijd bedraagt 60 minuten (incl. inspelen). Bij de start van de competitie, weet u al uw wedstrijden voor het hele winterseizoen. Op de laatste speeldag van de wintercompetitie wordt het geheel afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking.

Kosten winterdubbel competitie: € 7,50 per koppel/wedstrijd. Bijv. 10 wedstrijden € 75,-

Iedereen kan voor deze competities online inschrijven via toernooi.nl( je hoeft geen lid te zijn). Er spelen mensen uit de hele regio. Informatie en inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij het Tennis Centre Duiven.

 

Meer over deze competitie en andere competities vindt u op de website van www.toernooi.nl.


Tennis Centre Duiven
De Nieuweling 2 6921 JL DUIVEN
Tel: 0316-263383
www.tenniscentreduiven.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.