Skip to main content

Lid worden!

Lid worden!

Tennissen is een geweldige sport. Lijkt het u ook leuk om te gaan tennissen of het tennissen weer op te pakken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We tennissen het hele jaar door. We beschikken over 8 buitenbanen (2 smashcourt en 6 gravel) en 4 binnenbanen.

Onze lessen zijn gezellig en het plezier in de sport staat bij ons altijd voorop. Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs.

Als u lid wordt van Tennis Centre Duiven kunt u het hele jaar heerlijk buiten tennissen. Daarnaast is het mogelijk lessen te volgen, zowel in een groep als privé.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via telefoon 0316 26 33 83 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Parklidmaatschap

Met een parklidmaatschap kunt u het hele jaar vrij tennissen op de buiten banen en van half april t/m half september kunt u bij slecht weer of volle bezetting van de buitenbanen ook kosteloos gebruik maken van de op het tennispark aanwezige binnenbanen. Verschillende soorten lidmaatschappen zijn:

  1. Senior lid
  2. Junior lid ( 11 t/m 17 jr, groen en geel)
  3. Rood/Oranje (6 t/m 10 jr)
  4. Student lid (max 25 jaar)
  5. Rustend lid.

Gezinskorting:

2e lid € 5,- , 3e lid € 10,- , 4e lid € 15,- , 5e lid € 20,- . Lidsoort 4 en 5 tellen niet mee voor de gezinskorting. 

Bekijk de actuele tarieven Download de inschrijfformulieren